Wat meer ?


Op deze pagina vindt u links en producten die in de loop der tijd ook handig zijn gebleken voor dementerenden en hun mantelzorgers.

Veel informatie is te vinden op de Dementie-Winkel.

/Vreedenhof/index.html


Beveiligde Automatische Pillendoos


Deze carrousel is een beveiligd automatisch medicijn-alarm en pillendoossysteem ontworpen voor het innemen van de juiste medicijnen op de juiste tijd.

De Carrousel geeft al uw medicijnen uit, tot wel 28x per dag en waarschuwt u met een luid alarm en knipperend rood licht (maximaal 60 minuten), wanneer het tijd is om medicijnen in te nemen.
De Carrousel bevat 28 aparte vakjes, die de zorgverlener of apotheker eenvoudig kan vullen met medicijnen (tabletten), zodat een juiste dosering wordt verkregen. De carrousel heeft een slot en er is 1 sleutel aanwezig.
De Carrousel geeft de juiste medicijnen uit, in de juiste dosering en op de juiste tijd. Wanneer het alarm gaat, (luid alarm en knipperend licht), dan pakt u de carrousel met 1 hand. Door het eenvoudig omkeren van het apparaat, valt de juiste medicatie uit de opening in de hand van de patiënt.


Gratis bij uw bestelling: U ontvangt gratis een extra carrousel en een tweede sleutel.

Ideaal in combinatie met Don't Forget It..!, waarop eventueel speciale instructies kunnen worden gezet over de manier van innemen van de medicijnen.

De prijs van deze doos is € 236,00 (incl. BTW).

Het nieuwe boek over het lerend vermogen van mensen met dementie

Mensen met dementie kunnen nog van alles leren. In dit boek leggen de schrijvers uit hoe dit lerend vermogen werkt en worden tips gegeven hoe familieleden en zorgverleners dankzij toepassing van dit lerend vermogen, de kwalitiet van leven van zowel de mensen met dementie als van zichzelf fors kunnen vergroten. Met de nieuwste inzichten en praktische tips voor familie en verzorgenden.
Aantrekkelijk vormgegeven, met foto's en illustraties, fullcolor. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, in heldere taal, inspirerend en hoopgevend.
Zowel voor familieleden als zorgverleners met 67 praktijkverhalen, waarin betrokken familieleden en zorgverleners vertellen hoe zij het leren hebben aangepakt en wat de resultaten zijn.

Kortom: een inspirerend en praktisch geheel, waarmee u zelf meteen aan de slag kunt.

Via www.opnieuwgeleerdoudgedaan.nl bestelt u het boek bij de schrijvers zelf.