Wat kost het?


U bent geregistreerd en heeft misschien al kennis kunnen maken met Don't Forget It..! Misschien dat u zich na het lezen van deze pagina registreert. Op deze pagina worden de verschillende financiële mogelijkheden op een rij gezet met betrekking tot het gebruik van het systeem.

Gebruikerslicentie

Voor het gebruik van Don't Forget It..! heeft u een gebruikers licentie nodig. Daarnaast heeft u een digitale fotolijst nodig, een iPad, een Android tablet of een beeldscherm of TV met HDMI ingang.
 
De eventuele beschikbaarheid van een draadloos netwerk bepaalt welke versie van digitale fotolijst u kunt gebruiken. In het geval dat een draadloos netwerk beschikbaar is, zal de WiFi versie volstaan, in het andere geval zal de 3G versie noodzakelijk zijn. In dat geval zal tevens een mobiel telefonie abonnement moeten worden aangeschaft. Dit dient rechtstreeks via de mobiele operator geregeld te worden. U dient wel zeker te zijn van ontvangst van 3G op de locatie waar de fotolijst gaat worden geplaatst.
Wilt u gebruik maken van een beeldscherm of TV met HDMI ingang, dan kunt u volstaan met een MiniX Neo G5 (zie ook het tabblad '
Alternatief: een groter scherm').

U kunt de fotolijst voor het gebruik van Don't Forget It..! kopen en een maandabonnement afsluiten voor het gebruik, zie hiervoor het tabblad Koop. U kunt ook de lijst inclusief gebruik huren, zie hiervoor het tabblad Huur.