Huur


Wij bieden ook de mogelijkheid de fotolijstjes in een totaalpakket te huren.

De Pix-Star FotoConnect 10'' WiFi voor € 30,50 per maand of de Pix-Star FotoConnect 10'' 3G voor € 33,00 per maand. Een Android Tablet (includief voet) wordt geleverd voor € 31,00 per maand, dit is voor zowel een WiFi als een 3G versie. Dit bedrag is inclusief de abonnementskosten van het Don't Forget It..! systeem! Het digitale fotolijstje wordt na een jaar automatisch uw eigendom, tot die tijd blijft de lijst eigendom van Janv@nGalen Media Consultancy. Zodra het eigendom wordt overgedragen, worden de abonnementskosten verlaagd naar de dan geldende maandelijkse bijdragen.

In het geval gebruik gemaakt wordt van de 3G oplossing, dient het mobiel telefonie abonnement zelf te worden aangeschaft. Een goedkope oplossing is *bliep (zie www.bliep.nl). Voor € 0,50 per dag kunt u dan al de fotolijst op het internet aansluiten. Als u bij *bliep een sim-kaart besteld en u geeft als afleveradres het adres van Don't Forget It..! op (graag wel met de eigen naam als geadresseerde), wordt de lijst helemaal voorbereid voor gebruik en hoeft verder niets meer ingesteld te worden. Wij vragen hiervoor wel € 25,00 extra.

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

De bestelling en betaling kunt u effectueren door hier te klikken.

Mocht u, ondanks de eenvoud van het systeem, graag dat het systeem bij u wordt geplaatst dan kan daarover contact opgenomen worden met ons.
Afhankelijk van de locatie waar het systeem moet worden geïnstalleerd, doen wij u dan een passend voorstel.

Wilt u toch eerst zien hoe een en ander werkt, dan kunt u zich hier registreren.