Contact


Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, dan is het gemakkelijkst deze te plaatsen via de chatbox. Vergeet dan niet ook naam en email adres achter te laten. In de meeste gevallen wordt direct geantwoord.

Tablets kunnen kapot gaan. Indien dat gebeurt binnen een jaar na aanschaf, dan wordt deze kostenloos gerepareerd of vervangen. Vanaf het verzenden van de lijst naar Janv@nGalen Consultancy tot het terug ontvangen van de tablet (of vervanging) duurt zo'n twee weken. Wij begrijpen dat dit, gezien de dienst die wij verlenen, erg ongemakkelijk is. Indien u de zekerhied wilt hebben dat u een vervangende tablet ontvangt binnen hooguit twee dagen nadat u een tablet heeft aangemeld voor reparatie, dan kunnen wij dat ook als dienst aanbieden, voor een bedrag van € 22,50 per maand.

Bent u zorgprofessional en wilt u Don't Forget It..! op uw tablet of iPad hebben om te laten zien aan uw clienten, dan kan dat zonder kosten. Neem contact met ons op (dat kan ook via het chat kanaal) en wij zorgen voor een doorlopende licentie.

Stelt u liever een vraag via de email of wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Don’t Forget It..! dan kunt u die hier kwijt en ook kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

Voordat u een vraag stelt over het gebruik, vragen wij u eerst te kijken op de pagina
'Vragen en antwoorden'. Mocht uw vraag hier niet beantwoord worden, dan horen wij dat graag van u.