Don't Forget It..! op een Android tablet


Don't Forget It..! kan op twee manieren worden geïnstalleerd op een Android tablet. De werking is als met een digitale fotolijst. Dat betekent dat aanraken van het scherm, geen invloed heeft op het functioneren en dat het programma gewoon doorloopt.

Hieronder wordt beschreven op welke twee manieren Don't Forget It..! kan werken op een Android tablet.

1. U kunt gebruik maken van een
Android App.
Deze Android App werkt niet alleen op een Android tablet maar ook op een Android Smart TV, Android TV-Stick of een Android Mini computer, zoals een Minix. De App laat de tablet volledig identiek aan een digitale fotolijst werken. Met andere woorden, plaatjes die gegenereerd worden om naar een digitale fotolijst te sturen, worden in het geval van de App gebruikt om op een tablet te laten zien.

2. U kunt gebruik maken van een
browser omgeving op de Android tablet.
Door gebruikers werd een enkele keer als nadeel van de Don't Forget It..! gezien dat er maar een keer per 5 minuten actuele plaatjes naar de digitale fotolijst of de App werden gestuurd. Door de beperking van het genereren van plaatjes, waren de teksten op deze plaatjes ook niet altijd netjes uitgelijnd. Daarnaast waren de plaatjes met de klok erop (analoog, digitaal of voluit geschreven) niet altijd 'op tijd'. Dit is in de browser omgeving opgelost.

U kunt de beide oplossingen hieronder zien.
Dit is te zien op de tablet met de Android App:

datetodayanalogtodayweatheremptytoday